Mirjana Pukanić pronađena mrtva u stanu u Zagrebu

Radiosarajevo.ba
Mirjana Pukanić pronađena mrtva u stanu u Zagrebu

U svom stanu u Zagrebu, na Ilici 109, u subotu navečer oko 20.30 sati mrtva je pronađena Mirjana Pukanić, bivša supruga ubijenog vlasnika Nacionala Ive Pukanića, javio je Danas.hr.

Mirjanu Pukanić je u stanu, mrtvu, pronašla njena prijateljica, koja je pozvala policiju. Prema prvim neslužbenim informacijama, na tijelu nema vidljivih tragova nasilja. Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati. Nakon obavljanja obdukcije znat će se točan uzrok smrti, a službena konferencija za novinare najavljena je za nedjelju u 11,00 u Zagrebu.

Danas.hr podsjeća da je Mirjana Pukanić svojedobno završila na psihijatrijskom liječenju, na koje ju je smjestio njen bivši suprug Ivo Pukanić. Također, priznala je da je bila ovisna o kokainu, a u njenom stanu tada je pronađena manja količina te droge. U sudskom postupku je oslobođena krivnje za posjedovanje tih 15 grama kokaina.

Na saslušanju je tada izjavila je kako je počela ''šmrkati'' nakon što se udebljala, jer ''Ivo Pukanić nije podnosio punije žene''. ''Nagovorio me na drogu uvjeravajući me da ću tako skinuti kilograme', rekla je u svoju odbranu tada Mirjana.

Vezano: Mirjana Pukanić: šmrkala sam da bih smršala
Za ubistvo Pukanića ukupno 150 godina zatvora


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije