Milena Radulović poslala poruku Ivi Ilinčić: "Moja drugarice, bez tebe bih bila sama"

0
Radiosarajevo.ba
Milena Radulović poslala poruku Ivi Ilinčić: "Moja drugarice, bez tebe bih bila sama"
Foto: Blic.rs / Radulović, Ilinčić, Aleksić

Iva Ilinčić (24), glumica Beogradskog dramskog pozorišta, još jedna je koja je policiji prijavila čuvenog nastavnika glume Miroslava Miku Aleksića (68) za zlostavljanje, nakon što je to uradila njena koleginica Milena Radulović.

Milena se povodom Ivine ispovesti za Blic oglasila na društvenim mrežama, javno joj pružajući podršku.

"Moja legenda, Iva Ilinčić, bez koje bih bila sama! Drugarice, brate, samo napred!", napisala je Milena na društvenim mrežama.

Pored Milene, podsetimo, Ivu su podržale i druge kolege: Srna Đenadić, Aleksandra Tomić, Aleksandar Radojičić, Jelisaveta Orašanin, Andrija Milošević, Nina Janković, Marina Ćosić, Brankica Sebastijanović, Milan Marić, Radovan Vujović, Ivana Nikolić, Miloš Timotijević, Stefan Radonjić, Isidora Građanin i Ivan Zablaćanski.

Miroslav Aleksić danas se pred Višim tužilaštvom izjasnio da nije kriv ni po jednoj optužbi.

Određen mu je pritvor do 30 dana. 

Osumnjičeni se tereti, u periodu od 2008. do 2020. godine, za izvršenje osam krivičnih djela silovanja i sedam krivičnih djela nedozvoljene polne radnje na štetu šest oštećenih, od kojih je jedna maloljetna, prema ostalim oštećenima su radnje izvršenja preduzete i dok su bile maloljetne i nakon punoljetstva, navodi se u saopštenju tužilaštva.

Više javno tužilaštvo u Beogradu će sprovesti dalju istragu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije