O pandemiji / Milanović ponovno o nošenju maski i cijepljenju građana

16. 10. 2021. u 17:47:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović sudjelovao je na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Samobora u povodu obilježavanja Dana Grada.

Između ostalog govorio je i o nošenju maski i uslovima koji se nameću građanima. 

"Pitanje je i dokad ćemo taj uvjet postavljati, da svi moraju biti cijepljeni. Imao si se priliku cijepiti, nisi, sorry, život mora ići dalje" kazao je kratko Milanović, piše 24sata.hr.

Podsjetimo, nedavno je također govorio o pandemiji, Milanović je rekao da se ne može održati kultura potpune sigurnosti.

“Živimo u realnom svijetu i opasnosti postoje. Prema tome, života bez rizika nema. Isto tako, života bez bolesti nema, napravi sve što možeš, iskoristi nevjerojatan uspjeh znanosti. Cijepi se, pa se cijepi još jednom. Iskorijeniti covid očito je nemoguće. To sijanje panike je šteta. Naprosto nema apsolutne sigurnosti, nema života bez rizika i opasnosti da se razboliš”, rekao je Milanović.

“Od nove godine ja slušam samo gluposti. Dosta više priče o tome. Moj mlađi sin je konačno krenuo u školu”, rekao je Milanović.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (5)