Mesić: Sanader je pokvaren čovjek!

Radiosarajevo.ba
Mesić: Sanader je pokvaren čovjek!

Nije se on, kaže, svađao ni s bivšim premijerom Ivom Sanaderom, ni s bivšim ministrom gospodarstva Damirom Polančecom. "Nisam ja Sanaderu ništa rekao osim da mi je rekao da o prodaji Ine sve zna Polančec. Pa nije li logično da onda u istrazi i njih dvojica budu ispitani", kazao je Mesić.

"Sporazum Ine i Mola lukavo sročen"


Govoreći nadalje o ugovoru Ine i Mola, Mesić je kazao kako je jasno da je to radio tim stručnjaka sa specijaliziranim znanjima, "koji znaju sve o energetici, o prijenosu dionica, o trgovini dionicama i o ustupanju prava". "To je bio mukotrpan posao jer je sporazum lukavo sročen. To nije mogao napraviti ni Sanader ni Polančec", kaže Mesić.

Komentirajući oštru poruku koju mu je Sanader poslao s Tuđmanova groba, Mesić kaže da ne zna zašto je to učinio. Sa Sanaderom je, nastavlja, jedno vrijeme dobro surađivao. "Tada mi je trebao reći da samo pričam viceve i lažem pa bi naš odnos bio drugačiji. No on mi to nikada nije rekao, nego tek sada. A to znači da je Sanader pokvaren čovjek. Ako je to mislio, onda mi je to trebao i reći", kazao je Mesić.

O HDZ-u: Ne bih sada htio nabrajati sve barbe...


Sanader mu je, kaže, predložio da se nađu na večeri u Zagrebu. "Ja sam i danas spreman otići s njim na večeru bez obzira na sve što se dogodilo", poručuje Mesić, koji se obrušio i na HDZ, za koji kaže kako je u njemu bilo jako puno klijentelizma. "Ne bih sada htio nabrajati sve barbe, ne vjerujem da bi netko od njih išao sada piliti granu na kojoj sjedi. Vjerojatno će se održati i stabilizirati", kazao je Mesić o HDZ-u.

Vezano: Sanader: Mesić počeo i završava mandat vicevima i lažima

business.hr/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije