Mesić: Nismo znali ko je predsjednica Republike, a ko je Nives Celzijus

Radiosarajevo.ba
Mesić: Nismo znali ko je predsjednica Republike, a ko je Nives Celzijus
Printscreen / Mesić: Niste znali ko je predsjednica Republike, a ko je Nives Celzijus

Hrvatska je danas izabrala Zorana Milanovića za predsjednika i dobio je petogodišnji mandat na Pantovčaku.

Bivši predsjednik Republike Hrvatske u dva mandata Stjepan Mesić kaže da je Kolinda Grabar-Kitarović od početka mandata bila u kampanji.

Grabar-Kitarović pobijedila u 12 županija, ali je Milanović osvojio velike gradove

Državno izborno povjerenstvo (DIP) Hrvatske objavilo je prve rezultate drugog kruga predsjedničkih izbora. Prema njima idućih pet godina predsjednik Republike Hrvatske bit će Zoran Milanović. U 20.55 sati izbrojano je 96,43 posto biračkih mjesta. Do 20:30 minuta Državno izborno povjerenstvo Hrvatske obradilo je ukupno 83,35% biračkih mjesta.

"Sve ono kruženje po Hrvatskoj, po županijama, s himnom, glazbom, folklornim programom, sve je to bila izborna kampanja. Ali osim te estrade ona nije nudila ništa. To je bilo jedno estradiziranje do karikaturnosti. I ovo je rezultat. No, moram joj priznati da je dala jednu poruku koju ja prihvaćam i koju su i građani prihvatili - Hrvatska zna. I Hrvatska je odglasala jer Hrvatska zna", rekao je Mesić, prenosi HRT.

On se i kratko osvrnuo i za portal Index:

"Niste znali ko je predsjednica Republike, a ko je Nives Celzijus", rekao je Mesić, prenosi Index.hr.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije