Medicinski tehničar u bolničkom toaletu snimao kolegice

1
Radiosarajevo.ba
Medicinski tehničar u bolničkom toaletu snimao kolegice
Foto: Pixabay / Ilustracija

Medicinski tehničar krajem prošle godine u zahodu je snimao žene koje su to primijetile i prijavile ga nadležnima, a cijeli slučaj završio je u policiji. 

Nakon što je pulska policija nakon temeljite istrage podnijela poseban izvještaj, Općinsko je državno odvjetništvo u Puli istoga dana provelo i dokaznu radnju prvog ispitivanja okrivljenog 30-godišnjaka zbog počinjenja kaznenog djela neovlaštenog snimanja, piše 24sata.hr

Muškarac je od 27. do 30. decembra 2020. godine, u prostorijama Opće bolnice u Puli, bez odobrenja i ovlasti, mobilnim uređajem snimao 40-godišnju 22-godišnju kolegicu s posla. Kada su žene to primijetile, prijavile su ga nadležnim u bolnici, a cijeli je slučaj završio u policiji.

Općinsko državno odvjetništvo je nakon ispitivanja okrivljenika donijelo rješenje kojim se okrivljeniku naložila mjera opreza zabrane posjećivanja određenog mjesta ili područja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Najnovije