Majka uhvatila kćerku koja je pokušala da se ubije

Radiosarajevo.ba
Majka uhvatila kćerku koja je pokušala da se ubije

Stanovnica Niša u Srbiji O. Ž. teško je povrijeđena jučer, dok je spašavala život svojoj kćerki Z. M. (40), koja je pokušala da se ubije skokom s terase. 

Foto: Kurir.info

Hrabra majka je svojim tijelom spriječila da kćerka padne na beton sa više od četiri metra visine, ali tom prilikom je zadobila prijelom ruke i tešku povredu nosa, piše srbijanski Kurir

O. Ž. kaže da je njena kćerka oboljela još kad je imala 19 godina i da je pod stalnom ljekarskom kontrolom.

- Neposredno pre ovog događaja ćerka se normalno ponašala. Ručale smo i počele da se spremamo da odemo kod lekara na pregled. Iznenada je otrčala na prvi sprat kuće i zaključala se! Čula sam je kako viče: „Ne živi mi se, ubiću se“, a ja sam joj govorila: „Nemoj, ćerko, molim te!“ 

"Kad sam videla kako se penje na ogradu terase, stala sam ispod i raširila ruke. Ona je skočila, a ja sam osetila strašan udarac! U početku me ništa nije bolelo, nisam ni znala da mi je ruka slomljena, jedino mi je na umu bilo da je spasem", opisala je dramu očajna majka.

Da svojim tijelom nije ublažila udarac, kćerka bi ostala na mjestu mrtva jer bi pala na glavu, izjavila je majka. 

Četrdesetogodišnja Z. M. je majka dvije kćeri, a jedna od njih, petnaestogodišnjakinja, vidjela je kako majka pokušava da se ubije, ispričali su susjedi koji su prisustvovali porodičnoj drami u Nišu. 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije