Regija / Lopov upao u dvorište pa povrijeđen visio na ogradi dok nije došla Hitna

27. 09. 2020. u 18:12:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Jedna porodica imala je u svom dvorištu nezvanog gosta - lopova koji je preskočio ogradu i pokušao da uđe u njihovo dvorište.

Tehnički je i ušao, ali noga mu je stala zabodena na ogradi i nesretnik je tako visio sve dok nije došla Hitna pomoć da ga spasi, piše Telegraf.rs.

Pokušaj da nešto ukrade pretvorio mu se u pravi pakao. Zamka u koju je upao držala ga je čvrsto na mjestu, a on je u bolovima mogao samo da čeka da ga oni koje je htio opljačkati na kraju spase.

"Oni su njega skinuli i zavili mu nogu. Nije mu uopšte curila krv iz noge, zato što je visio naglavačke i sva mu se krv slila u glavu", ispričala je vlasnica kuće za Telegraf.rs.

U pitanju je, kaže, migrant marokanskog porijekla, pa vjeruje da nema ni dokumente i da, iako ga je policija zaista odvela na razgovor, on na kraju neće odgovarati.

"Kada su ga skinuli s ograde, odnijeli su ga u Hitnu pomoć i, kako smo čuli od nekog doktora, on je ležao u bolnici jedno veče i navodno su mu našli praznu tablu apaurina, sad, da li je on sve to popio, pa je bio drogiran, ko zna... Jučer su mi neki drugovi rekli da su vidjeli da ga je policija pokupila, vidjeli su da vode migranta sa zavijenom nogom, ne znamo šta je dalje bilo s njim", priča ona.

Kako kaže, već su imali loša iskustva s lopovima, pa je tako kuća bila zaključana i lopov, sve i da je htio, ne bi mogao ući unutra.

Ovaj lopov zakačio se za njihovu ogradu u 23:40 sati, dok je porodica još bila budna i gledala TV program.

Snimak možete pogledati OVDJE.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA