Leskovac: Učenicu seksualno zlostavljali prvakinju i sve snimali mobilnim

Radiosarajevo.ba
Leskovac: Učenicu seksualno zlostavljali prvakinju i sve snimali mobilnim

Tehnička škola 'Rade Metalac' u Leskovcu pokrenula je disciplinski postupak protiv trojice učenika četvrtog razreda, koji su pred cijelim razredom seksualno uznemiravali mlađu učenicu. Niko nije reagovao, piše Telegraf.rs.

Zbog sumnje da su seksualno uznemiravali učenicu prvog razreda i to sve snimili telefonom, Tehnička škola 'Rade Metalac' u Leskovcu pokrenula je disciplinski postupak protiv trojice učenika četvrtog razreda.

Direktor škole Slavoljub Stojanović kaže da se incident dogodio juče za vrijeme odmora i da je sve prijavljeno policiji.

''Ispitujemo još šta se tačno desilo. Ono što znamo je da su tri dečaka dodirivala devojčicu prvog razreda i da su najverovatnije sve snimali telefonom. Sve se to dogodilo u učionici pred još dvadesetak đaka i niko nije reagovao da zaštiti učenicu'', naveo je direktor.

Stojanović je najavio da će povodom toga biti održana sjednica nastavničkog vijeća i da će počinioci biti maksimalno kažnjeni.

U Policijskoj upravi u Leskovcu roditelj djevojčice prijavio je događaj i policija intenzivno radi na slučaju.

Kako je rekao portparol PU Boban Zdravković, u toku je utvrđivanje činjenica i prikupljanje podataka, nakon čega će policija izdati zvanično saopštenje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije