Lažna policajka istraživala slučaj Antonije Bilić

Radiosarajevo.ba
Lažna policajka istraživala slučaj Antonije Bilić

Policijska uprava šibensko-kninska objavila je da je podnijela kaznenu prijavu protiv 26-godišnje Splićanke koja se lažno predstavljala kao policajka i prikupljala informacije o nestaloj Antoniji Bilić. Nesmetano je to radila punih pet mjeseci, javlja Danas.hr.

U Odjelu kriminalističke policije dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjom Splićankom koja se od 21. juna do 20. oktobra 2011. godine lažno predstavljala kao policijska službenica Policijske uprave splitsko-dalmatinske i prikupljala informacije o okolnostima nestanka 17-godišnje Antonije Bilić.

Splićanka je u potrazi za informacijama razgovarala i s članovima porodice Bilić, te s drugim osobama s područja šibensko-kninske županije.

Podsjetimo, 17-godišnja Antonia Bilić posljednji put je viđena 7. juna 2011. na mostu na Čikoli. Za njen se nestanak i ubojstvo sumnjiči Dragan Paravinja, u čiji je kamion ušla stopirajući na mostu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije