Krvavi sukob kod Pančeva: Ubijen navijač Partizana

0
Radiosarajevo.ba
Krvavi sukob kod Pančeva: Ubijen navijač Partizana
Facebook / Ilustracija

T. S. (24) poznat kao navijač FK Partizan ubijen je u pucnjavi u mjestu Starčevo, kod Pančeva.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je sinoć u Starčevu došlo do verbalnog i fizičkog obračuna više pripadnika navijačkih grupa.

Tom prilikom, za sada nepoznata osoba ispalila je veći broj metaka iz vatrenog oružja. Jedan metak pogodio je oštećenog T. S. u stomak.

Zatim je M. M. (39) svojim automobilom odvezeao teško ranjenog T. S. do Doma zdravlja u Pančevu. Mladić je prevezen u bolnicu, gdje je umro, javlja Blic.rs 

Prema nezvaničnim informacijama, jedan 20-godišnji mladić, učesnik obračuna, je svojim automobilom udario osobu koja je pucala iz pištolja.

Taj automobil je pronađen s polomljenom šoferšajbnom. Na mjestu pucnjave pronađen je veći broj čahura. Ubijeni muškarac imao je dosije.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, policija intezivno radi na identifikaciji svih učesnika sukoba i hapšenju ubice.

Neki od učesnika obračuna već su identifikovani. Također, utvrđuje se motiv sukoba za koji se pretpostavlja ima kriminalno navijačku pozadinu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije