Srbijanac držao 10 talaca, tokom otmice putem Facebooka prijetio policiji

Radiosarajevo.ba
Srbijanac držao 10 talaca, tokom otmice putem Facebooka prijetio policiji
Kraljevčanin D.J. (32) držao je jučer u svojoj kući deset talaca, među kojima je bilo četvoro djece i osmomjesečna beba, pod prijetnjom da će ih raznijeti bombom.

Tokom cijelog dana on je na svom Facebook profilu objavljivao statuse u kojima je prijetio ubistvom policajcima u Kraljevu i praktično je radio živi prenos talačke krize, prenosi Telegraf.rs.

Njega je sinoć, nakon što je odbio da se preda i oslobodi taoce, u poslednjem trenutku kada je pokušao da aktivira bombu ubila policija i tako spriječila veću tragediju!

On je nakon što je telefonom prijetio da će baciti bombu na policijsku stanicu u Kraljevu na svom profilu objavio status:

"Sinoć su ceo SUP opkolili. Uplašile se pi*ke da ću da dođem. Doći ću homosi, samo nećete da me vidite kada vam budem prišao. Za vas sam duh. Duh koji će da vas raznese. Ni vojska ni tekovi vam neće pomoći. Vraćam devedesete nazad", napisao je između ostalog D.J.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije