Kolinda objavila fotografiju i dobila poruku mladog Iranca: 'Ljubavi moja, odgovori mi'

7
Radiosarajevo.ba
Kolinda objavila fotografiju i dobila poruku mladog Iranca: 'Ljubavi moja, odgovori mi'
Foto: Instagram/Kolinda Grabar-Kitarović / Kolinda Grabar Kitarović

Bivšu predsjednicu Hrvatske Kolindu Grabar-Kitarović samo na Instagramu prati gotovo 320 hiljada ljudi i to doslovno iz cijelog svijeta.

Neki od njih ni ne znaju da više nije predsjednica, no to ih ne sprječava da joj komplimentiraju na izgledu, a neki od njih šalju joj i ljubavne poruke.

Tako je bilo i s posljednjom objavom koju je Grabar-Kitarović stavila na tu društvenu mrežu. U samo dva sata, javljanje bivše predsjednice iz Dubaija "lajkalo" je više od šest hiljada pratitelja, a uslijedili su i brojni komentari posebno na račun njezina izgleda u ljubičastoj haljini tradicionalnog stila, ali posve pripijenoj uz tijelo.

Majke Srebrenice vratile se iz New Yorka u Sarajevo: "Mi znamo šta su radili i kakvo su zlo učinili"

Majke Srebrenice vratile se iz New Yorka u Sarajevo: "Mi znamo šta su radili i kakvo su zlo učinili"

"Posljednji dan Expo 2020 Dubai. Hrvatska postaje sve prepoznatljivija. Srdačne čestitke Oio Vivo na zlatnim medaljama. Uvijek govorim da je hrvatsko maslinovo ulje najbolje u svijetu", napisala je Grabar-Kitarović uz fotografiju na kojoj pozira ispred Muzeja budućnosti.

Među komentarima kako je "divna, prelijepa, prekrasna, nabolja", što je već dio uobičajena folklora, istaknula se i jedna mladog Iranca.

"Pozdrav draga predsjednice, gdje ste otišli? Ljubavi moja, draga moja. Želio bih da mi jednom odgovoriš. Molim vas, ja sam iranski mladić i ponosan sam što pratim vašu stranicu."

Kolinda Grabar-Kitarović, naravno, nije odgovorila na ovu romantičnu poruku neznanog mladića, piše Jutarnji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije