Kerum 69-godišnjaku: 'P**** ti materina, ubit ću te'

Radiosarajevo.ba
Kerum 69-godišnjaku: 'P**** ti materina, ubit ću te'

Orel Bračulj
policiji je prijavio da mu je smrću prijetio splitski gradonačelnik Željko Kerum. Govorio mu je da će ga zadaviti i psovao mu je majku.

Bračulj kaže da je jučer prilikom ulaska u trgovački centar Joker u Splitu nosio kantu s ribom. U Centru je želio popiti kavu, te je kantu s ribom za mačku i torbu stavio na stolac u kafiću i otišao pozvati knobara. Taj je prizor vidio Kerum i jako se razljutio.

'Rekao mi je 'p**** ti mila materina,  j**** ti majku us****, ti si nitko i ništa, ti si agent UDBE, ubit ću te kad tad, sigurno'. Tada me htio fizički napasti, a napad su spriječili njegovi tjelohranitelji', ispričao je Bračulj

'Pogledajte da u kanti slučajno nije bomba, rekao je Kerum svojim zaštitarima', ispričao je Bračulj, a kad je 69-godišnjak odgovorio da je sve u redu, da su to njegova kanta i torba, Kerum mu je počeo psovati majku i prijetio da će ga zadaviti.

Na zahtjev novinara da komentira ove optužbe Kerum je rekao da ne želi komentirati takve stvari te da ima važnijeg posla u životu. Kako doznaje Dnevnik.hr, policija vrši izvidne radnje i podnijet će poseban izvještaj Općinskom državnom odvjetništvu.

Index.hr javlja da su Kerum i Bračulj stari poslovni partneri.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije