'Kačavenda u zagrljaju s mladićem s kojim se ljubi'

Radiosarajevo.ba
'Kačavenda u zagrljaju s mladićem s kojim se ljubi'

 

Sinod pravoslavne crkve posjeduje materijale koji svjedoče o seksualnim aktivnostima vladike zvorničko-tuzlanskog Vasilija (Kačavende), piše Blic navodeći da je imao uvid u dio kolekcije snimaka episkopa koji govore o njegovim homoseksualnim sklonostima.

'SPC mora poduzeti najoštrije mjere protiv Kačavende!'
Vladika Kačavenda i navodni porno-snimci

List piše da se na snimkama vidi da vladikin angažman "nije duhovne već intimne, tjelesne prirode".

Blic navodi da sinod SPC posjeduje lascivne fotografije, video i audio snimke i oko 40 svjedočenja mladića i svećenstva Eparhije zvorničko tuzlanske, a svjedočenja su o vladikinim seksualnim sklonostima i o pritiscima na seksualni odnos.

Blic navodi da je imao uvid u snimak koji traje oko pet minuta i na kome se vidi vladika u krupnom planu u zagrljaju s mladićem sa kojim se ljubi u usta.

List piše da je juče imao uvid i u drugi snimak koji su u Beograd donijeli vjernici iz Bijeljine, a koji kažu da posjeduju još jedan snimak na kome je vladika s mladićem u krevetu. Također, građani iz Bjeljine su pokazali i nekoliko fotografija vladike u nedozvoljenim situacijama za monaha, prenosi Tanjug.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije