Pronađeno tijelo žene na Zlatiboru za kojom se tragalo danima

0
Radiosarajevo.ba
Pronađeno tijelo žene na Zlatiboru za kojom se tragalo danima
Foto: Blic.rs / Nestala Jovana Marjanović

Nakon petodnevne potrage za Jovanom Marjanović (54), Nišlijkom koja je u srijedu uveče nestala na Zlatiboru, u Srbiji, pronađeno je danas njeno tijelo.

Kako pišu srbijanski mediji, tijelo Jovane je pronašla grupa mladića u blizini potoka, a navodno su uz nju pronađene i tablete te boca alkohola.

Jovanin telefon bio je nedostupan od 22. decembra od 20 sati, međutim, a pronađen je u cijevima za vodovod na gradilištu preko puta pumpe na ulazu u Zlatibor, koja je poprilično udaljena od mjesta gde je Jovana smještena.

U autobusu u Njemačkoj u kojem su poginule četiri osobe bio i Bosanac

U autobusu u Njemačkoj u kojem su poginule četiri osobe bio i Bosanac

Telefon je pronašao jedan čovjek, koji ga je i upalio, pa je ga je policija odmah locirala.

Podsjetimo, Jovana je živjela proteklih mjeseci s partnerom u stanu, a na Zlatiboru je boravila kao vlasnica građevinske firme koja je dobila posao podizvođača na izgradnji jednog objekta.

U srijedu 22. decembra, oko 20 sati Jovana je napustila stan, prethodno rekavši muškarcu s kojim je živjela da ide da se malo prošeta.

Prema riječima partnera njene majke, Jovane Marjanović, ona je posljednji put izašla iz apartmana u 20 sati, nakon čega je on odmah krenuo za njom, ali nije uspio da je vidi.

"Naša majka nikada ne bi naudila sebi i ne vjerujemo da bi počinila samoubistvo. Imala je određene privatne probleme o kojima je obavještena policija", rekla je prije dva dana njena kćerka Ljiljana Simić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije