Johnny Depp poklonio zanimljivu figuru Aleksandru Vučiću

5
Radiosarajevo.ba
Johnny Depp poklonio zanimljivu figuru Aleksandru Vučiću
Foto: Instagram / Johnny Depp poklonio zanimljivu figuru Aleksandru Vučiću

Holivudski glumac Johnny Depp sletio je u Beograd u 14:30 sati, a s aerodroma se pravo uputio u predsjedništvo na prijem kod Aleksandra Vučića, piše Nova.rs.

Predsjednik Aleksandar Vučić objavio je da je počastvovan dolaskom u Srbiju holivudskog glumca, od koga je dobio na poklon figuru ptice u odjelu pirata, što je asocijacija na njegovu ulogu Jacka Sparrowa u filmu Pirati s Kariba.

Vučić je na Instagramu objavio snimak s Johnnyjem Deppom, piše Nova.rs.

Skandal na otvaranju Europskog prvenstva: Otpjevali kartu "srpskog sveta", spominju i dio BiH

Skandal na otvaranju Europskog prvenstva: Otpjevali kartu "srpskog sveta", spominju i dio BiH

Glumac je na sebi imao tamnoplavo odjelo i sunčane naočare, a u trenutku kada je čuo vrisku oko sebe okrenuo se i uhvatio za srce u znak zahvalnosti, pa ponovo mahnuo svima i ušao u zgradu.

Johnny Depp je trebalo da sleti u Beograd danas oko podneva, ali je zakasnio na let, zbog čega je otkazana konferencija za medije koja je tim povodom zakazana.

Depp inače u Beograd dolazi povodom promocije svog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji „Pafini“, u produkciji „Arhangel studija“ glumca Miloša Bikovića, a kreiranog u „Jervolino studiosu“ (IES).

Glumac bi trebalo da poslije konferencije ide u obilazak studija, a uvečer će se sastati na večeri s srbijanskim predsjednikom Aleksandrom Vučićem. Iz kabineta je saopšteno da će se Vučić sastati s Deppom i Milošem Bikovićem u zgradi na Andrićevom vencu.

„Počastvovan dolaskom Johnnyja Deppa u našu zemlju, posebno sam mu zahvalan na divnom poklonu, Silent Sparrow, koji sam dobio“, naveo je Vučić na Instagram nalogu, piše Nova.rs.

Predsjednik Srbije se našalio da je njegov glavni utisak to što, kako je naveo, nikada u posljednjih deset godina nije vidio „takvu marljivost i posvećenost svih dama“ u njegovom kabinetu, i napravio aluziju da su se dotjerale „kao nikada do sada“, kao i da je „siguran da je to samo zbog njega, a nikako zbog Johnnyja Deppa“.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije