Jeziv udes u Hrvatskoj: Vozača udario automobil iz kojeg je ispao, putnik odbačen kroz krošnju...

1
Radiosarajevo.ba
Jeziv udes u Hrvatskoj: Vozača udario automobil iz kojeg je ispao, putnik odbačen kroz krošnju...
Foto: MUP Hrvatske / MUP Hrvatske/Ilustracija

Policijska uprava vukovarsko-srijemska objavila je nove detalje o nesreći koja se u petak, 8. decembra, dogodila na cesti između Komletinaca i Nijemaca (Hrvatska), a u kojoj su dvije osobe smrtno stradale.

Uviđajem kojim je rukovodio zamjenik Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, utvrđeno kako se u petak, 8. decembra, oko 19.35 sati na općinskoj cesti 4224 između naselja Nijemci i Komletinci, dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su smrtno stradali 28-godišnjak i 30-godišnjak.

Jedan od smrtno stradalih upravljao je automobilom u smjeru Komletinaca i dolaskom na udaljenost 300 metara do naselja Komletinci gubi nadzor nad vozilom i slijeće s ceste ulijevo u odvodni kanal gdje dolazi do udara vozila u panj drveta nakon čega preminuli ispadaju iz vozila.

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora David Camerona

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora David Camerona

Nakon ispadanja iz vozila, na tijelo 28-godišnjaka je pao je automobil u kojem se neposredno prije nalazio, dok je tijelo 30-godišnjaka odbačeno kroz krošnju drveta na cestu i preko tijela mu je prešao automobil kojim je upravljao 26-godišnji vozač.

Policajci u koordinaciji s Općinskim državnim odvjetništvom u Vinkovcima nastavljaju kriminalističko istraživanje, objavila je PU vukovarsko-srijemska, piše Jutarnji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije