Novi Sad: Proglasili ga mrtvim, prekrili čaršafom a onda primijetili da diše

0
Radiosarajevo.ba
Novi Sad: Proglasili ga mrtvim, prekrili čaršafom a onda primijetili da diše
Foto: Instagram / Stravična nesreća u Novom Sadu

U teškoj saobraćajnoj nesreći na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu povrijeđene su četiri osobe.

Nesreća se dogodila oko 15 sati kad je za sada nepoznati muškarac pretrčavao Bulevar oslobođenja van obilježenog pješačkog prelaza, a na njega naletjela "opel astra" koja se kretala srednjom trakom.

Vozač je izgubio kontrolu nad vozilom i naletio na "škodu" zaustavljenu u krajnjoj desnoj traci koju je potom odbacio na parkirani automobil, piše Kurir.rs

Nesretni muškarac je prema pisanju medija proglašen mrtvim i pokriven čaršavom, ali građani su primijetili da je počeo disati pa je Hitna pomoć ponovo pozvana na mjesto nesreće!

Povrijeđene su i tri djevojke stare oko 19 godina koje su se nalazile u "opelu". Glasnogovornik novosadske Hitne pomoći doktor Zoran Krulj je potvrdio da su tri ženske osobe stare 19 godina zbrinute na mjestu nesreće, a potom prevezene u UC KCV na dalju dijagnostiku i liječenje.

Nepoznati muškarac koji se kretao kao pješak bez svijesti i u teškom stanju je prevezen na odeljenje reanimacije UC KCV.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije