Javila se nestala Danijela: "Suprug me godinama tukao"

Radiosarajevo.ba
Javila se nestala Danijela: "Suprug me godinama tukao"
"Svi su mislili da imamo idealan brak, svi osim ljudi na mom poslu. Svaki dan dolazila sam u suzama ili s modricom na oku. U zadnje dvije godine me nije tukao, ali prije toga jest. Redovito.

Njemu nije trebalo puno povoda", teško je jučer Danijela Janković Hrnčić (24) optužila svog supruga Husu.

Ona je prošlog petka nestala iz porodične kuće u Donjem Stupniku kraj Zagreba. Nije se znalo gdje je dok se u četvrtak nije javila majci.

"Mama, dobro sam. Ne brinite se za mene, poljubi moju kćerku. Nisam otišla zbog nje. Zašto sam otišla, reći ću kada dođe vrijeme", poručila je Danijela majci u četvrtak, piše 24sata.hr.

Jučer su mediji uspjeli doći do Danijele, ali je do njenog broja došao i njezin suprug, Huse Hrnčić, zbog kojeg je, tvrdi, i odlučila otići.

"Malo mi je bolje sad, ali me on i dalje uznemirava. Ne znam odakle mu moj broj, šalje mi prijeteće poruke. Deset godina sam trpjela nasilje, zbog njega sam pobjegla, ali ni sad nemam mira", tvrdi Danijela. Isto govori i njena majka.

"Drago mi je što je Danijela otišla. Ona je dijete ostavila kod mene jer je znala da će ovdje biti na sigurnom. Čim mi se javila, Huse je došao u Trogir po njihovu kćerku i odveo je u Stupnik", rekla nam je njezina majka Nada.

Danijela kaže da joj je bilo zabranjeno imati prijatelje, a društvene mreže nije smjela koristiti.

Huso, pak, tvrdi da Danijela izmišlja. Napominje da kćerku voli više od svega i da sve što radi radi za njeno dobro.

"Udario sam Danijelu samo jednom, prije dvije godine, kad smo imali veliku raspravu, ali nam se odnos poslije poboljšao", kaže Huse. Danijela se svega sjeća drukčije.

"Prije dvije godine toliko me istukao da sam morala liječniku. Oni su obiteljsko nasilje obvezni službeno prijaviti, i tad je on dobio četiri mjeseca uvjetno. Radila sam na samoposlužnoj liniji u restoranu, bilo mi je jako neugodno. Šminka to nije mogla prekriti", zaključila je Danijela.

Da su ga osudili na četiri mjeseca uvjetno zbog porodičnog nasilja, potvrdio je i Huse. No tvrdi kako je to prošlost koje se srami i da je sad sve drukčije.

"Samo želim da mi se vrati jer bez nje mi nema smisla živjeti, "zaključio je Huse.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije