Za cijenu od 1000 KM po noćenju: Ovo je vila vidjelice iz Međugorja na Hvaru

Radiosarajevo.ba
Za cijenu od 1000 KM po noćenju: Ovo je vila vidjelice iz Međugorja na Hvaru
Foto: Booking.com / Vila na Hvaru Mirjane Dragičević Soldo

"Smještena u Sućurju, kuća za odmor Sućuraj 04 nudi smještaj s privatnom bazenom i privatnim parkingom te besplatnim WiFijem. Uz pogled na more, nudi i privatni bazen.

Kuća za odmor ima četiri spavaće sobe, TV i potpuno opremljenu kuhinju koja gustima osugurava i perilicu za suđe, mikrovalnu, perilicu za rublje, štednjak i hladnjak.  U kući za odmor postoji i jacuzzi", navodi na Bookingu kompanija koja iznajmljuje luksuznu vilu vidjelice Mirjane Dragičević Soldo.

Slučajno ili ne, barem ako je suditi prema fotografijama, ni u jednoj spavaćoj sobi nema križa, niti ikakvih vjerskih motiva.

Vidjela je Gospu u Međugorju, a danas uništava plažu na Hvaru zbog kuće

Objekt je udaljen svega nekoliko metara od mora, tačnije udaljen je za širinu šetnice i sunčališta. Ima prostrane balkone s kojih puca pogled na otoke i palme oko bazena u dvorištu.

Prve slobodne dane Booking.com nudi tek u septembru. Tri noćenja, dvoje odraslih – 3.310 KM.

Zemljišne knjige pokazuju da su vlasnici kuće i parcele Mirjana i Marko Soldo. Novinari su nazvali navodnu vidjelicu kako bi doznali više o njezinim naporima, no ona tvrdi da ne zna o čemu se radi.

“Kakva kuća? Koja plaža? Kakvo betoniranje? Prvi put čujem za sve to, nije to istina i ne mislim se sada spuštati na tu razinu i to komentirati”, rekla je kratko za 24sata.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije