Incident kod Trogira: Navodni vlasnik plaže psovkama tjerao kupačice

1
Radiosarajevo.ba
Incident kod Trogira: Navodni vlasnik plaže psovkama tjerao kupačice
FOTO: Facebook / Incident na plaži u Trogiru

Na Drveniku Velom u blizini Trogira jučer je došlo do incidenta između kupačica i muškarca te njegovih gošća iz Češke koji su tvrdili da je plaža njegovo vlasništvo.

Sve je snimila splitska književnica i novinarka, Tonka Alujević, koja je objavila video na društvenim mrežama.

“Gospođe, gospođe, kako ste došli do plaže? Pješke?”, upitao ih je putem mobitela navodni vlasnik plaže, a nakon što mu je Alujević zaprijetila da je novinarka i da će završiti u medijima, sasuo je salvu uvreda i psovki na nju.

Svađa se nastavila i nakon ovoga, piše Jutarnji.hr. 

“Ajde stavite me u medije, ajde stavite me! Ali prvo odite u katastar pa pogledajte da je to moja plaža privatna. Jedna crta nema pomorskog dobra. Makni mi se s plaže, je*at ću ti majku!”, kazao je.

Kupačice su incident snimile, a potom pozvale i policiju koja je gliserom stigla sa Šolte.

“Moja prijateljica i ja odlučile smo trajektom poć na Drvenik Veli. Ostavile smo auto na javnoj makadamskoj cesti, spustile se do mora i došle do kapelice Sv. Nikole di se nalazi smišna mala vala. Negdi oko 2 ure popodne po skalama, pretpostavljan bespravno sagrađenin, spustilo se na to žalo jato Čehinja. Jedna od njih, lajava i basetna udrila me mobitelon u glavu i rekla mi mrš, gubi se, ovo je privatna plaža. Mogla san je udavit na licu mista, ali san izabrala drugi način. Moja prijateljica Manja je izvadila mobitel i snimala. Čehinja je zvala gazdu kuće, navodnog Tomislava i onda mi je cilo vrime mobitel gurala u facu. Tomica je vika “gospođe, gospođe” isto ka da prodaje kumpire. Kad san ga pitala šta oće, reka je napuvano “a kak ste vi tu došle?” i iša mi objasnit kako se radi o privatnoj plaži i da tu nema ni pedlja pomorskog dobra”, ispričala je Alujević o incidentu.

Pritisak se, dodaje, nastavio vršiti na njih da napuste plažu.

“Prijavija je Manjin broj auta koji je šef u Policiji istraživa cili dan jer nije moga povezat o kojoj se grupi i lancu kriminalaca radi. Bacalo mu je malo na klan Ljube Zemunca, ali nije bilo svih elemenata. Nevjerovjatno ali istinito, uskoro sa Šolte pa priko Trogira dolazi veliki policijski gliser s četiri člana posade. Radi čega? Radi dvi žene koje točaju noge u moru”, priča Alujević.

Nakon što je stigla policija koja mu je saopćila da je dobio krivičnu prijavu, on se, nastavlja Alujević, branio da to nije istina.

“Nije znao da je moja prija sve dokumentirala. A još ima i novi mobitel. Ovo još nisam doživjela”, kazala je Alujević.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije