Ima 30 šavova: 'Pas je zgrabio Klaru i počeo joj je trgati lice...'

Radiosarajevo.ba
Ima 30 šavova: 'Pas je zgrabio Klaru i počeo joj je trgati lice...'

Djevojčica (4) iz Požege ima 30 šavova. Morat će lice mazati posebnom kremom i vjerojatno ići na “brušenje” kože. Mješanac je izgubio kontrolu. Uspavat će ga...  Zgrabio ju je za glavu i bacio na travu te je počeo gristi. Klara  je urlala od bolova i zazivala oca koji je, pokušavajući je spasiti, psa udarao rukama i nogama kako bi je pustio, piše 24sata.hr.

"Sve je bilo puno krvi. Nije mi jasno kako se mogao slobodno i bez brnjice šetati dvorištem, a već je napadao ljude. Vlasnikov sin nam je rekao da je ugrizao jedno dijete i poštara," kaže mama

"Klara je stajala uz tatu kad je pas u jednom trenutku zarežao. Zvonimir ju je htio primiti u naručje, no pas je bio brži i zgrabio ju je njemu pred očima. Sve je bilo puno krvi. Nije mi jasno kako se mogao slobodno i bez brnjice šetati dvorištem, a već je napadao ljude. Vlasnikov sin nam je rekao da je ugrizao jedno dijete i poštara", kaže mama Anita (38). 

Nakon što je otjerao podivljalu životinju, Zvonimir je kćer stavio u auto i pohitao na Hitnu pomoć. Desna strana lica joj je bila gotovo cijela odgrižena, a krv joj se slijevala...

"Nasreću, nisu joj oštećeni živci. Ima duboke rane i više od 30 šavova. Stradale su obje strane lica. Htio ju je rastrgati. Ma unakazio je lice mojoj Klarici", opisao je Klarin djed Đuro (75). 

Mama Anita je prestravljena. U još gorem stanju je otac Zvonimir koji je potražio pomoć psihologa.

"Rastresen je i stalno šuti. Povukao se u sebe. Tko zna, možda se smatra i odgovornim iako je krivac vlasnik psa", kaže nam djed Đuro. 

Nakon nesreće Klara je preplašena i ne odvaja se od svoje majke. Stalno joj se stišće u naručje i traži zagrljaj.

Prije napada psa, otkrili su Matići, Klara je obožavala životinje, a sad ih se boji i pogledati.

Sin vlasnika psa rekao nam je da se osjeća užasno.

"Pas ne voli nepoznate ljude. Bio je agresivan i jako nam je žao. Uspavat ćemo ga", potvrdio nam je vlasnikov sin.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije