I današnja potraga bez rezultata

Radiosarajevo.ba
I današnja potraga bez rezultata

Današnja potraga za nestalom maloljetnom Antonijom Bilić prekinuta je u 16,45 sati bez rezultata, priopćio je ured načelnika šibensko-kninske Policijske uprave. O nastavku potrage, kako se dodaje, bit će ujutro dana obavijest.
 
Potraga je danas obuhvatila područje Brljana, područje Roškog slapa i Visovačkog jezera. Bespilotne letjelice snimale su područje iznad kanjona rijeke Krke, od brane na Brljanu do ušća rijeke Krke. U potrazi je sudjelovalo oko 130 osoba, većinom policijskih službenika.
 
Sedamnaestogodišnja Antonija Bilić nestala je 7. juna kad se ukrcala u kamion na mostu preko Čikole, i od tada joj se gubi svaki trag. Vozač kamiona Dragan Paravinja (42) uhapšen je 26. juna kod sela Donjih Srđevića na području Republike Srpske, gdje se skrivao od 23. lipnja. Tijekom ispitivanja koje je provela policija Republike Srpske Paravinja je rekao kako je Antoniju Bilić zadavio i bacio u rijeku Krku. Na temelju tog priznanja pokrenuta je široka potraga na tom području koja ni trećeg dana nije dala rezultata.
 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije