Hrvatska: Učitelj u zatvoru zbog sumnje na bludne radnje prema djeci

0
Radiosarajevo.ba
Hrvatska: Učitelj u zatvoru zbog sumnje na bludne radnje prema djeci
EPA-EFE / Hrvatska policija

Iz policije u Hrvatskoj potvrdili su za medije provođenje istrage nad jednom osobom koju se sumnjiči za kazneno djelo bludnih radnji u pokušaju.

Kako saznaje portal 24 sata, radi se o učitelju u jednoj školi na zadarskom području.

"Zbog sumnje na kaznena djela iz domene kaznenih djela zlostavljanja i iskorištavanja djeteta, policijski službenici Službe kriminalističke policije Zadar u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave šibensko-kninske proveli su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom u dobi od 50 godina.

Firma istražila u kojim oblastima će rasti plate: Rezultati će vas šokirati

Firma istražila u kojim oblastima će rasti plate: Rezultati će vas šokirati

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičenog  je nadležnim državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava te je osumnjičenik predan u pritvorsku jedinicu Policijske uprave zadarske", javlja zadarska policija.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičenog  je nadležnim državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava te je osumnjičenik predan u pritvorsku jedinicu.

"Osumnjičenik je izveden pred suca istrage koji mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela i mogućnosti utjecaja na svjedoke", dodaju iz policije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije