Hrvatska političarka: 'Ponosna sam na oca teroristu, žene su po prirodi potčinjene'

Radiosarajevo.ba
Hrvatska političarka: 'Ponosna sam na oca teroristu, žene su po prirodi potčinjene'

Zrinka Pezer (19) jedna je od najmlađih političarki u Hrvatskoj. Mlada studentkinja Hrvatskog katoličkog sveučilišta potpredsjednica je podružnice Hrvatske čiste stranke prava (HČSP) Samobor – Sveta Nedelja, a na proteklim lokalnim izborima bila je nositeljka HČSP-a u gradu Zagrebačke županije Svetoj Nedelji, pišu Nezavisne.com.

Članica je Mladeži HČSP-a i vrlo je aktivna u stranačkom radu. Njen je otac Drago Pezer, bivši politički emigrant i zatvorenik, jedan od članova užeg vodstva Hrvatskog revolucionarnog bratstva (HRB) te pripadnik i invalid Domovinskog rata.


Zrinka Pezer, izborni plakat, hcsp.hr

Za portal Dnevno.hr dala je intervju u kojemu je iznijela krajnje desničrske stavove o porodici, politici, društvu, referendumu o braku...

Među ostalim, Zrinka je istakla svoj ponos zbog oca teroriste.

"Moj otac je politički zatvorenik koji je odležao 14 godina za terorizam. Biti terorist u zločinačkoj tvorevini u državi koja je terorista za njega je nešto najvrjednije u životu. Za njega je ponos biti terorist u državi koja je sama teroristička", izjavila je mlada HČSP-ovka.

Iako je sa svojih 19 godina već uplovila u političke vode, kaže da ne vidi sebe i politici, a objasnila je i zašto:

"Sebe doživljavam u budućoj ulozi majke i supruge. Na ženi je glavna dužnost da uzdiže obitelj, odgaja djecu i stvara dobre i nove ljude. Uloga je muškarca da ljubi svoju obitelj, brine o njima, da im pruži dostojan život", rekla je Zrinka te nastavila:

"Muškarci su pod velikim pritiskom, na njima je da dovedu zemlju do blagostanja, a žene su po prirodi potčinjene, nisu predodređene za više stvari", smatra Zrinka.

Na pitanje hoće li izaći na referendum o braku rekla je da hoće i da će zaokružiti ZA porodicu.

Mlada političarka svoj Facebook profil koristi kako bi širila svoj svjetonazor i političke poruke, a prigodno je na svoj profil stavila sliku koja simbolizuje porodicu uz poruku: 'za brak, za obitelj, za život!'

"Homoseksualnost nije prirodna, sve što izlazi iz granica prirodnoga nije dobro za društvo. To je vrlo pogubno za djecu", iznijela je svoj čvrsti stav Zrinka.

Ispričala je i kako sve što u životu čini, čini za Boga.

"Vjera je najosnovnije u mom životu. Sve što radim u životu je da bude na zadovoljstvo Bogu. Onoga koji me stvorio. Njemu trebam služiti u životu", rekla je Zrinka.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije