Hrvatska: Fudbaler se iz bizarnog razloga autom zabio u pumpu

Radiosarajevo.ba
Hrvatska: Fudbaler se iz bizarnog razloga autom zabio u pumpu
Foto: Glas Slavonije / Benzinska pumpa u koju se autom zabio Bočkaj
Fudbaler Osijeka, 23-godišnji Petar Bočkaj se sinoć sa svojim Mercedesom zabio u benzinsku pumpu Ina-e. Prema pisanju medija, Bočkaj je bio u alkoholiziranom stanju. Razlog zbog kojeg je to učinio je poprilično bizaran.

Incident koji je uzrokovao fudbaler se desio nakon što se vraćao sa koncerta pjevača narodne muzike Saše Matića koji je sinoć održan u osiječkoj dvorani Gradski vrt.

Bočkaj je doslovno sa svojim automobilom uletio u benzinsku pumpu i pri tome povrijedio radnicu pumpe. Nakon toga je pobjegao sa mjesta događaja.

Glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske je istakao da je vozač krenuo vozilom bez nadzora i udario u prostor benzinske pumpe. Prema njegovim riječima, još nije poznat stepen porvreda koje je zadobila radnica. Međutim, policija nije potvrdila da li je Bočkaj imao alkohola u krvi.

Nakon što je udario automobilom, radnica je ostala zaglavljena i zbog toga su morali intervenisati vatrogasci. Iz Vatrogasnog operativnog centra Javne vatrogasne postrojbe Osijek su naveli da su morali spašavati zaglavljenu nogu radnice.

Materijalna šteta na objektu je velika. Benzinska pumpa trenutno nije u funkciji.

Pojedini mediji ističu da se Bočkaj odlučio udariti automobilom nakon što nije mogao sačekati na smjenu radnika kako bi mogao kupiti čokoladicu. 

Na telefonskoj sjednici Uprave fudbalskog kluba Osijek je odlučeno da Bočkaj bude izbačen iz kluba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije