Horor u bh. susjedstvu: Supruga izbola nogometaša, bori se za život

2
Radiosarajevo.ba
Horor u bh. susjedstvu: Supruga izbola nogometaša, bori se za život
Foto: FAH / Ilustracija

Nogometaš Hrvoje Bači (32), koji nastupa za FK Tomislav iz mjesta Drnja, izboden je prvog dana Nove godine oko 22.15 sati.

Bačija je na početku 2022. napala šest godina starija nevjenčana supruga u porodičnoj kući i oštrim predmetom zadala ubodnu ranu.

Nesretni Hrvoje je prevezen u Opštu bolnicu u Koprivnici sa teškim tjelesnim povredama i nalazi se na odjeljenju intenzivne njege, dok je žena uhapšena.

Šaćir Filandra: "Trojka" – između Svoje vlasti i Naše države

Šaćir Filandra: "Trojka" – između Svoje vlasti i Naše države

Njih dvoje roditelji su malene djevojčice, a žena ima i jedno starije dijete iz prvog braka.

Kako su komšije ispričale, riječ je o "vrlo živahnim partnerima, kod kojih vika i galama nisu nikakva novost. Nemire između njih često je znao da prouzrokuje alkohol".

Bači je javnosti u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini poznat po doživotnoj suspenziji iz istog sporta zbog napada na sudiju tokom utakmice.

Zanimljivo da je taj meč igrao pijan, sa 1,07 promila alkohola u krvi.

Sudija je završio u bolnici, jer je dobio potres mozga, a Hrvoje doživotnu suspenziju koja je poslije raznih žalbi, ipak, odbijena.

Prvotimac Tomislava je pomilovan, pa se ubrzo vratio fudbalu.

Međutim, to ga nije smirilo pa je prije godinu dana namjerno laktom udario protivničkog igrača i razbio mu lice, a zatim ga prilikom izlaska sa terena i pljunuo. Zbog toga je zaradio 14 mečeva suspenzije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije