Horor u Srbiji: Otac bebu šutnuo u glavu, pa potom prebio njenu majku

7
Radiosarajevo.ba
Horor u Srbiji: Otac bebu šutnuo u glavu, pa potom prebio njenu majku
Arhiv / Ilustracija (Na slici nije prikazan događaj iz teksta)

Zaječarska policija uhapsila je danas mještanina N. B. (41) zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilje u porodici nanijevši svojoj nevjenčanoj supruzi Ž. P. (32) teške povrede, saznaje Blic.rs.

Prema nezvaničnim informacijama srbijanskih medija, policiju su pozvale komšije, koja je odmah izašla na lice mjesta i povrijeđenu porodilju odvezla u Urgentni centar s bebom za koju navode da je zadobila udarac u predjelu glave.

Nezvanično, Ž. P. je ljekarima kazala da je bebu njen nevjenčani suprug šutnuo u glavu. Beba je cijele noći zadržana u bolnici radi posmatranja, obavljeni su svi potrebni testovi i analize, ali srećom sve je bilo u redu i novorođenče je ujutru pušteno iz bolnice.

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Međutim, ljekari su vidjeli i da je majka pretučena i obavili potrebna snimanja i analize. Snimak je pokazao da nesretna žena ima serijski prijelom rebara.

Sumnja se da je nasilju prethodila svađa, te da se osumnjičeni posvađao sa svojom nevjenčanom suprugom nakon čega je počeo da je tuče. Udarao je po cijelom telu, žena je pala, on ju je vukao, udarao i u jednom momentu je izvukao na ulicu.

Vukući je tako po asfaltu, nanio joj razderotine. Sa strane na koju je vučena nesretna žena polomljena su joj rebra. Po nezvaničnim saznanjima, nevjenčani muž je šutnuo njihovu bebu u glavu jer je "promašio suprugu"!?

Osnovno javno tužilaštvo dalo je prijedlog da se osumnjičenom nasilniku odredi pritvor do 30 dana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije