Horor u Srbiji: Majka ubijene djevojčice ispričala svoju verziju kobne noći

Radiosarajevo.ba
Horor u Srbiji: Majka ubijene djevojčice ispričala svoju verziju kobne noći
Foto: Blic.rs / Zoran A. (24) i Vesna F. uhapšeni su zbog ubistva Vesnine kćerke L. F. (2,5)

“Zoran se razbjesnio, naredio mi da utišam dijete, vikao da ne može da podnosi plač. Počeli smo da se svađamo i on me je svojom glavom udario jako u čelo. Zavrtjelo mi se u glavi. Onda me uhvatio za ruku i bukvalno izvukao iz kuće.”

Ovo je juče na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu ispričala Vesna, majka dvoipogodišnje djevojčice koju je očuh pretukao nasmrt nakon što se pijan vratio iz izlaska, piše Srpskainfo.

Očuh nije mogao podnijeti plač djevojčice pa je brutalno prebio na smrt

Više javno tužilaštvo u Negotinu odredilo je pritvor do 30 dana Zoranu Albiću (24) iz mjesta Prahovo kod Negotina zbog sumnje da je počinio teško ubistvo tako što je do smrti tukao svoju pastorku L. F. staru 2,5 godine.

"U ponedjeljak oko dva sata iza ponoći Zoran je došao pijan iz provoda i ušao u kuću u kojoj je živio sa Vesnom F. i njenom dvoipogodišnjom kćerkicom. Počeo je da viče, da obara stvari, da lomi sve što mu je došlo pod ruku. Policija je zatekla slomljene tanjire i čaše po podu, oborene stolice, a po zidovima su bile mrlje i kapljice krvi. Zoran se posjekao dok je lomio po kući, a dok je tukao dijete, krv iz njegove posječene ruke je prskala po sobi", saznaje Telegraf nezvanično.

Policija je privela i očuha i majku odmah nakon što su beživotno tijelo djevojčice tog ranog jutra donijeli u negotinsku hitnu službu i oboje kazali kako je djevojčica pala sa terase.

Majka Vesna je kroz plač ispričala nadležnima:

"Došao je pijan i probudio me. Počeo je da se svađa, da baca i lomi sve što mu je došlo pod ruku. Dijete mi se probudilo i počelo da plače. Zoran se razbjesnio, naredio mi da utišam dijete, vikao da ne može da podnosi plač. Počeli smo da se svađamo i on me je svojom glavom udario jako u čelo. Zavrtjelo mi se u glavi. Onda me uhvatio za ruku i bukvalno izvukao iz kuće. Zaključao je ulazna vrata, a ja sam ostala u dvorištu", pričala je majka Vesna.

Onda je nastao horor. Vesna kaže kako je čula da Zoran viče i udara njenu kćerkicu, da dijete vrišti, da kroz plač krikom doziva: “Mama, mama, hoću mamu!”. Ona kaže da je pokušala da razvali vrata i uđe, da je vikala iz dvorišta Zoranu da joj ne tuče dijete, da je plakala i zapomagala.

Dijete je plakalo, i dalje su se čuli krici djevojčice izmješani sa Zoranovim psovkama, a onda je sve utihnulo…

"Otključao je vrata i rekao da “mala ne mrda”. Pozvali smo taksi, otišli u hitnu. Zaprijetio mi je da i ja kažem da je dijete palo sa terase. Bojala sam se, mnogo sam se bojala, imam još jedno dijete, bebu…", ispričala je Vesna.

Iako nije dokaz na sudu, praktikuje se ispitivanje na poligrafu koje daje smjernice za dalji rad.

"Vesna je prošla poligraf, ali Zoran nije. On je priznao da je tukao djevojčicu, ali je kazao da mu je pomagala i Vesna, da su nedužno dijete tukli oboje", kažu nadležni.

Sve se odigravalo u prizemlju kuće. Zoran nije bacio dijete sa terase nakon što ga je na smrt pretukao. Došli su forezničari sa sudske medicine u Nišu da bi vještačili tragove Zoranove krvi. Djevojčica nije krvarila, imala je samo jednu ogrebotinu. Na osnovu padanja krvi utvrdiće se Zoranovo kretanje. Pronađena je i krv izmiješana vodom.

Ili je Zoran prao krv sa sebe, ili je krvavom rukom umivao djevojčicu.

Zoran Albić poznat je u Prahovu kao kavgadžija koji je mnogo puta izazivao i učestvovao u tuči. On je imao dosije sa elementima nasilja, čak i dok je bio maloljetan. Ipak, ovakvo zvjerstvo niko nije mogao ni da nasluti… Inače, on je na saslušanju izjavio da su njih dvoje zajedno tukli djevojčicu, kao i da su smislili priču da je pala sa terase.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije