Horor u Bijelom Polju: Elmaz usmrtio brata Elvisa

0
Radiosarajevo.ba
Horor u Bijelom Polju: Elmaz usmrtio brata Elvisa
Foto: MUP Crne Gore / Policija Crne Gore

Elmaz Beganović (38) uhapšen je sinoć, 1. oktobra, zbog sumnje da je kuhinjskim nožem usmrtio rođenog brata Elvisa Beganovića (37).

Iz Uprave policije Crne Gore saopšteno je da im je bjelopoljska Hitna medicinska pomoć oko 21 sat javila da je u ovu zdravstvenu ustanovu dovezen muškarac bez znakova života, sa ubodnom ranom u predjelu vrata.

"Preduzimajući operativne mjere, policajci su došli do saznanja da se radi o E.B. (37) iz Bijelog Polja. Ispred porodične kuće B., u mjestu Nedakusi, izvršen je uviđaj, prikupljena su obavještenja od nekoliko lica te je policija došla do sumnje da je na pomenutom mjestu, nakon kraće rasprave, E.B. (38) iz Bijelog Polja, zadao udarac kuhinjskim nožem, dužine sječiva 20 cm, u predjelu desne strane vrata bratu E.B. (37), koji je od zadobijenih povreda preminuo", navodi se u saopštenju, koje citiraju Vijesti Me.

Bravo, dobri ljudi: Prikupljena sredstva za liječenje Selme (13)

Bravo, dobri ljudi: Prikupljena sredstva za liječenje Selme (13)

Državni tužilac Hasan Lukač izdao je nalog za obdukciiju tijela Elvisa Beganovića.

Lukač je kazao da će u Kliničkom centru Crne Gore obdukciju izvšiti vještak sudske medicine dr. Nemanja Radojević, nakon čega će biti poznat uzrok smrti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije