Haos u emisiji uživo, Nenad Čanak napustio studio: "Otkud ovaj čovek ovde?!"

0
Radiosarajevo.ba
Haos u emisiji uživo, Nenad Čanak napustio studio: "Otkud ovaj čovek ovde?!"
Screenshot / Čanak napustio studio

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak jutros je napustio studio TV Happy jer nije želio učestvovati u razgovoru s Dragoslavom Bokanom iz Instituta za nacionalnu strategiju Srbije.

Tema razgovora, između ostalog, bila je i slučaj koji je potresao Srbiju - škola glume Mike Aleksića i užasne ispovijesti koje ovih dana iznose njegove žrtve na čelu sa glumicom Milenom Radulović.

Bokan se u gostovanje uključio preko Skajpa, ali Čanak ni na koji način nije želio da ima kontakt s njim, prenosi Blic.rs

"Otkud ovaj čovjek ovde?", upitao je Čanak.

Kako je naveo, nije mu rečeno da će "razmenjivati misli, da smo mi neke strane u svemu tome, rekli ste da ćemo pričati o raznim temama...".

"Mene je ova gadarija ispunila užasom toliko da uopšte neću da komentarišem, neka o tome govori sud i to me već ispunjava gnjevom, a ove ličnosti kakve imate podsjećaju me na devedesete", rekao Čanak u živom programu.

Dalje je nastavio: "Evo vam te ličnosti! Hvala, ja u ovome neću da učestvujem... Hvala i toliko od mene", rekao je Čanak, nakon čega je ustao i napustio studio.

Bokan je govorio da je i njegova kćerka takođe išla kod Mike i da "ima fantasično iskustvo."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije