Haos na aerodromu u Srbiji: Sve putnike evakuišu i ponovo će morati proći kontrolu

5
Radiosarajevo.ba
Haos na aerodromu u Srbiji: Sve putnike evakuišu i ponovo će morati proći kontrolu
Foto: Kolaž / Haos na aerodromu Nikola Tesla

U toku je evakuacija svih putnika iz zgrade i svi oni moraće ponovo da prođu bezbijednosnu kontrolu koju su već jednom prošli.

To bi, kako Blic saznaje, moglo da izazove odlaganje i usporavanje avionskog saobraćaja sa beogradskog aerodroma.

Do problema u bezbijednosnoj kontroli na aerodromu je došlo, navodno, kada su putnici koji su doletjeli iz Sjeverne Makedonije po slijetanju ušli u autobus koji ih je greškom odvezao na pogrešan gate.

Premijera mjuzikla 'Pinocchio' oduševila sarajevsku publiku

Premijera mjuzikla 'Pinocchio' oduševila sarajevsku publiku

Tako su završili u tranzitnom dijelu, u kom nisu smjeli da se zateknu jer Sjeverna Makedonija ne pripada grupi zemalja koje imaju neophodne dozvole za to.

Putnici iz Skoplja su zaustavljeni i moraće naknadno da prođu sve bezbijednosne kontrole prije nego što normalno funkcionisanje putničkog saobraćaja na aerodromu bude nastavljeno.

Oglasili su se sa aerodroma "Nikola Tesla" za portal Blic: "Sve aerodromske službe su u kontaktu sa ostalim učesnicima u avio saobraćaju, i preduzimaju sve što je neophodno da se saobraćaj u sto kraćem roku normalizuje"

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije