Haos na aerodromu u Crnoj Gori: 'Zaposleni sa pasoške kontrole napustili radno mjesto'

0
Radiosarajevo.ba
Haos na aerodromu u Crnoj Gori: 'Zaposleni sa pasoške kontrole napustili radno mjesto'
Foto: Facebook / Radnici / Ilustracija

Na društvenim mrežama kruži informacija da je u nedjelju, 2. juna, nastao haos na podgoričkom Aerodromu, Crna Gora, jer su, kako navode korisnici Twittera, zaposleni sa pasoške kontrole su napustili radno mjesto i da se čeka policija da stavi situaciju pod kontrolu.

CdM je tim povodom kontaktirao Aerodrome Crne Gore. Oni su kazali da su Aerodromi Crne Gore u stanju da sigurno i bezbjedno opsluže sve potrebe nadolazećeg saobraćaja, uz ograničenja u kvalitetu usluge koja su direktno uslovljena stanjem infrastrukture.

"Sistemska infrastrukturna ulaganja traže određenje vlasnika po pitanju nosioca razvoja", naveli su iz ACG.

Oluja u Srbiji: Ženu s djetetom (2) spašavali iz zaglavljenog automobila

Oluja u Srbiji: Ženu s djetetom (2) spašavali iz zaglavljenog automobila

Korisnici na društvenim mrežama pišu da je nastao haos jer su putnici morali sami da se organizuju. To je dovelo do situacije da se ne zna za red.

"Dođite u Crnu Goru dragi turisti, da vidite šta je pakao. Na PG aerodromu kolaps, nema osoblja da usmjerava, vidi se prije par sati da će nastati frka. Apeluju putnici da se pošalje neko da usmjerava, kad je već frka nastala sat vremena poslije apela, pošalju jednoga što ne zna engleski i onda tek nastaje pakao. Što ne vidite još neznavenog partijskog kadra da ubacite da totalno začepimo?”, napisao je na Facebook-u civilni aktivista Aleksandar Dragićević.

"Svi preskaču redove, provlače se, neki kasne i viču. Neko je trudan, neko star, neko sa djecom koja plaču", tvrde putnici.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije