Gradonačelnik Beograda ismijan na društvenim mrežama: 'Teško je kad nemaš osnovno obrazovanje'

5
Radiosarajevo.ba
Gradonačelnik Beograda ismijan na društvenim mrežama: 'Teško je kad nemaš osnovno obrazovanje'
Foto: Ringier / Aleksandar Šapić

Aleksandar Šapić, gradonačelnik Beograda, gostovao je na televiziji Happy u Srbiji i izgovorio jedan, sada već za njega prepoznatljiv, veliki gaf.

U razgovoru s voditeljem emisije Milomirom Marićem, Šapić je rekao: "Naravno da mi je gradski aparat omogućio daleko veću penetraciju u čitavo stanovništvo i građane našeg grada i to sam na kraju krajeva i uradio." 

Gradonačelnik Beograda i bivši vaterpolista nije pojasnio šta u ovom kontekstu znači riječ 'penetracija'. 

Pogledajte kako Oružane snage BiH vježbaju s američkim vojnicima

Pogledajte kako Oružane snage BiH vježbaju s američkim vojnicima

Na ovaj snimak su reagovali mnogi na društvenim mrežama. Neki od komentara su: "Teško je kad nemaš osnovno obrazovanje pa ne možeš da procijeniš kad treba da ušutiš", "Primjer osobe koja ne zna značenje riječi u rečenici koju izgovara", "Šta smo mi Bogu zgriješili te nas je okružio ovako umnima." 

Inače, Aleksandar Šapić je poznat po svojim mnogobrojnim gafovima. Jednom prilikom je za državu Namibija rekao 'Nambija', a kada je kritikovao novinare u Srbiji, rekao im je da 'oni montiraju bolje od Kjubika', misleći na slavnog režisera Stanleyja Kubricka

Šapić je gradonačelnik Beograda od 20. jula 2022. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije