Građani u panici: Nikad nisam osjetila takav strah

0
Radiosarajevo.ba
Građani u panici: Nikad nisam osjetila takav strah
Foto: 24sata.hr / Zemljotres u Hrvatskoj

Hrvatsku su jutros pogodila dva zemljotresa.

Na sisačkom području, prema prvim informacijama, potres je u stanovima pričinio znatne štete, pomicao je i rušio namještaj, slike sa zidova. Zidovi u zgradama su popucali...

"Ogledalo mi je palo pokraj glave. Kuća se tresla kao da je od papira. Ležala sam nepomično u krevetu i pokrila se poplunom preko glave. Tata je došao po mene da izađemo van", ispričala je jedna djevojka iz Siska za 24sata.hr. 

"Bome, zatreslo je pošteno. Kao da nas je onaj blagi prije par tjedana pripremao na ovo", kazao je mladić iz Siska.

"Sve stvari u trgovini su popadale po podu. Činilo se da nikad neće prestati. Užas. Kolegica i ja brzo smo istrčale van. Pokupile smo najnužnije. Odmah smo zvali kući, da vidimo jesu svi dobro", u potpunom šoku je prodavačica iz sisačke trgovine. 

"Zašto opet u lockdownu? Očito to nešto ima s tim. Kad se svi prestanu kretati. Ovakav strah nisam u životu doživjela. Došla sam na posao, nigdje nikoga. Samo se molim da su svi dobro", rekla je prestrašena gospođa. 

"Opet to odvratno buđenje. Sve se treslo. Police po podu. Odmah sam pomislila sam da je Zagreb kao i u trećem mjesecu. Noge su mi otkazale. Djeca su mi tamo. Uzela sam stvari i izašla van ispred zgrade, uzela mobitel i počela panično zvati jedno i drugo", rekla je gospođa iz Siska.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije