Fani Horvat ne može graditi na Marjanu

Radiosarajevo.ba
Fani Horvat ne može graditi na Marjanu

Upravni odjel za graditeljstvo, komunalne poslove, infrastrukturu i zaštitu okoliša Splitsko-dalmatinske županije poslao je dopis splitskoj gradskoj upravi u kojem odlučuje da se na prostoru Prve vode na Marjanu ne mogu graditi novi ugostiteljski objekti.

To znači da ni firma Latebra u vlasništvu nevjenčane supruge gradonačelnika Splita, Željka Keruma, Fani Horvat ondje ne može graditi najavljivani ugostiteljski objekt.

Podsjećamo, Fani Horvat je željela graditi ugostiteljski objekat u park-šumi i prepoznatljivom prirodnom toposu Splita, Marjanu, protiv čega su protestovale hiljade Splićana.

Gradskoj upravi Splita sada preostaje da posebnim rješenjem odbije zahtjev investitora, to jest firme Latebra, za gradnju ugostiteljskog objekta na lokaciji Prva voda, a postoji i mogućnost da investitor povuče svoj zahtjev, izjavila je za Hinu pročelnica odjela Marija Vuković.

Dodala je kako je županijski Upravni odjel očitovanje donio na temelju odgovora Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja RH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije