Eksplozija u centru Podgorice

Radiosarajevo.ba
Eksplozija u centru Podgorice

U eksplozijama u centru Podgorice, koja su se dogodile rano jutros, potpuno je uništen automobil Aleksandra Jovovića, dok je znatno oštećen poslovni prostor u njegovom vlasništvu, priopćila je crnogorska policija, javljaju crnogorski mediji.

Kako se navodi, na automobil i poslovni prostor u samom centru Podgorice bačene su dvije eksplozivne naprave, a u napadu nije bilo ozlijeđenih. 

Od siline detonacije dijelovi automobila razbacani su na desetke metara od mjesta eksplozije. Podmetnute bombe uništile su i staklo i dio fasade zgrade obližnjeg Lovćen osiguranja.  

Dvije snažne detonacije čule su se u gotovo svim dijelovima Podgorice, a brojni uplašeni građani iz središta grada okupili su se oko mjesta gdje je uništen Jovovićev automobil.

Podgorički mediji prenose da je Jovović bio vlasnik nekadašnje diskoteke Planet u Podgorici, a držao je i klubove u Srbiji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije