Društvene mreže ga prozvale 'Pablom Escobarom regiona': Ovo je stan Milana Radoičića

3
Radiosarajevo.ba
Društvene mreže ga prozvale 'Pablom Escobarom regiona': Ovo je stan Milana Radoičića
Foto: Screenshot / Stan Milana Radoičića na Kosovu

Policija na Kosovu od ranih jutarnjih sati u petak, 29. septembra, pretresaju mnoge lokacije na sjeveru ove zemlje, zbog terorističkog napada koji se desio u nedjelju, 24. septembra. 

Jedna od lokacija gdje se održava pretres jeste i stan Milana Radoičića, jednog od lidera Srba na sjeveru Kosova. On je i sam priznao, u pismu koje je uputio, da je učestvovao u organizaciji ovog napada. Podsjetimo, u samom napadu je poginuo jedan kosovski policajac, te najmanje četiri napadača. 

Video pretresa objavila je kosovska policija, a društvene mreže su 'izgorile'. Najveću kritiku uputio je Xhelal Sveçla, ministar kosovske policije, koji je video podijelio na svom Facebook profilu. 

Bravo, Bosanac: Milan Đurić postigao dva gola protiv Lazija

Bravo, Bosanac: Milan Đurić postigao dva gola protiv Lazija

Između ostalog, Radoičića je nazvao 'Pablo Escobar regiona', te demantovao njegovu tvrdnju da se radi o 'borcu za slobodu'. 

"Pod maskom branioca građana on i njegovi saradnici postali su multimilioneri na štetu zakona, države i drugih građana", napisao je Sveçla na svom Facebooku. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije