Dragan Paravinja dobio batine u zatvoru

Radiosarajevo.ba
Dragan Paravinja dobio batine u zatvoru

Dragan Paravinja završio je u šibenskoj Hitnoj pomoći jer je zadobio nekoliko udaraca u glavu. Ko mu je nanio udarce, još se ne zna, a Paravinja se žali na bolove, navode hrvatski mediji. 

Njegov advokat po službenoj dužnosti Ankica Giljanović kaže kako ne zna za slučaj koji se navodno dogodio danas, ali da ona to i ne mora znati.

„Ne znam za slučaj, ali i ne moram ja, kao braniteljica po službenoj dužnosti to znati osim ako mi netko ne javi. U ovom trenutku za to ne znam“ rekla je Giljanović, prenosi Šibenik.in.

Inače, Paravinji se ponovno sudi nakon što je Vrhovni sud smatrao da Županijski sud u Šibeniku nije uspio dokazati da je bilo pokušaja silovanja Antonije Bilić u kabini kamiona, pa onda nije moglo biti niti prikrivanja tog teškog kaznenog djela. Razlika može biti u 20 godina zatvora ako se umjesto za teško ubistvo počinjeno radi prikrivanja silovanja, na ponovljenom suđenju osudilo za 'klasično' ubistvo. Prethodno je bio osuđen na 40 godina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije