Donijeta odluka o sahrani brata ubice Danke (2)

0
Radiosarajevo.ba
Donijeta odluka o sahrani brata ubice Danke (2)
Foto: Ringier / Policija ispituje da li su otac i brat ubice sakrili tijelo Danke

Ubistvo Danke Ilić (2) i nakon 15 dana potresa Srbiju i region. Ljudi se svakodnevno opraštaju od ubijene devojčice na društvenim mrežama, a jedan od korisnika joj je posvetio pjesmu.

Brat od osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2) koji je preminuo u pritvoru biće najvjerovatnije sahranjen sutra u popodnevnim satima. Mimo običaja, njegovo tijelo neće noćas biti dopremljeno u porodičnu kuću i tu da prenoći.

Posmrtni ostaci iz kapele biće dopremljeni direktno na groblje.

Veliko nevrijeme stiglo i u Bosnu i Hercegovinu: Pogledajte veličinu grada koji je padao

Veliko nevrijeme stiglo i u Bosnu i Hercegovinu: Pogledajte veličinu grada koji je padao

Potraga za tijelom ubijene Danke Ilić (2) ušla je u šesti dan. Policija neumorno traga, obilazi i kopa sva mjesta po Banjskom polju i okolini kako bi se telo djevojčice što prije pronašlo.

Podsjetimo, Danka Ilić je ubijena 26. marta, kada je neopaženo izašla iz dvorišta imanja u Banjskom polju, na kom je bila sa majkom i bratom. Potraga za njenim tijelom do sada je izvršena na imanju osumnjičenih, u selu Zlot u kom je Dragijević nastanjen, lokalnom Novom groblju, deponiji na Starobanjskom putu i okolini. Do sada, makar prema zvaničnim informacijama, nijedan trag nije pronađen, prenosi SrbijaDanas.

Više o slučaju nestanka malene Danke (2) možete čitati na linku OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije