Dobili dojavu o zmiji u podrumu, a kada su došli na 'intervenciju' imali su šta vidjeti

1
Radiosarajevo.ba
Dobili dojavu o zmiji u podrumu, a kada su došli na 'intervenciju' imali su šta vidjeti
Foto: Facebook / Zmije u podrumu

Hrvatski azil Dumovec ove je godine već oduševio internet akcijom u kojoj su uplašenu Zagrepčanku spasili od pauka kojeg je pronašla u stanju, no njihova današnja priča mogla bi biti još popularnija.

Naime, na društvenim mrežama su objavili kako su u nedjelju 4. maja pozvani u Bijenik odakle je dojavljeno kako se u podrumu kuće nalazi zmija.

Po dolasku na teren, zaposlenik Dumovca otkrio je mužjaka i ženku bjelice u spolnom činu, te se našao u nezgodnoj situaciji - šta sada? Prekinuti zaposlene gmazove, čekati dok ne završe pa ih brzo uhvatiti, nije bio siguran, piše Večernji.hr.

U autobusu u Njemačkoj u kojem su poginule četiri osobe bio i Bosanac

U autobusu u Njemačkoj u kojem su poginule četiri osobe bio i Bosanac

Na kraju je profesionalno i nježno preuzeo zmije te ih odvezao do mjesta na kojemu su mogle u miru i bez ometanja nastaviti sa svojim aktivnostima.

"18 + akcija na Bijeniku" dobro je nasmijala korisnike Facebooka.

"Par se napokon zajedno useli, a onda ih tako izbacite" našalio se neko, dok su ostali paru poželjeli sreću s potomstvom.

18+ akcija na Bijeniku! Dobili smo dojavu da je u podrumu kuće opažena zmija. Naš je kolega odjurio na intervenciju i...

Posted by Azil Dumovec on Sunday, June 4, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije