Dječak se pet sati vozio ispod autobusa na liniji Beograd – Zagreb

Radiosarajevo.ba
Dječak se pet sati vozio ispod autobusa na liniji Beograd – Zagreb
Dječak nepoznatog podrijetla star oko 12, 13 godina pet se sati vozio u podvozju autobusa tvrtke Čazmatrans od Beograda prema Zagrebu.

Najvjerovatnije je riječ o migrantu koji je pokušao na ovaj način doći do Europske unije.

Dječak se u utorak provukao u podvozje autobusa hrvatskog prijevoznika Čazmatransa u Beogradu. Autobus se kretao na svojoj redovnoj liniji za Zagreb, a dječak se, prema izjavama svjedoka, provukao ispod autobusa i smjestio se u podvozje, javlja Slobodna Dalmacija. 

"Bus je iz Beograda krenuo u 11.30 sati. Prošli smo Kutinu, a negdje prije Ivanića smo čuli jako lupanje ispod autobusa. Najprije slab, a kasnije sve jači i jači zvuk. Pozvali smo jednog od vozača i kada je i on čuo taj neobičan zvuk zaustavili smo autobus. Čim je autobus stao mali je sav prljav izašao između dijela za kotače. Teturao je, bio je u vidljivom šoku. Bio je prljav do bola, kao da mu je neko ugljem lice namazao. Pričao je slabo engleski. Policija je došla nakon 20 minuta", ispričao je za Slobodnu Dalmaciju Anđelko Nežić, putnik koji je bio u tom autobusu.

"Možemo potvrditi da se navedeni događaj dogodio. Dječak je ušao u Beogradu ispod autobusa, obuhvatio je rukama i nogama osovinu koja spaja zadnje kotače i tako se držao nevjerovatnih pet sati. Prvo je jedna gospođa čula lupanje, te je pitala vozača je li nam autobus u kvaru. Ali to je bio novi autobus. Potom se čulo i zapomaganje, pa je vozač zaustavio vozilo. Ali to nam nije prvi slučaj, slično nam se nedavno dogodilo na liniji između crnogorske Podgorice i Dubrovnika", kaže Dražen Pavlović iz uprave Čazmatransa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije