Dijana Čuljak i sljedećih 30 noći iza rešetaka

Radiosarajevo.ba
Dijana Čuljak i sljedećih 30 noći iza rešetaka

Sljedećih mjesec dana Dijana Čuljak, bivša HRT-ova novinarka i urednica, provest će iza rešetaka istražnog zatvora. Odredio je tako sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda. Smatra da postoji mogućnost utjecaja na svjedoke i bojazan od ponavljanja djela.

Prethodnu noć, kako javlja Večernji, Čuljak je već provela iza rešetaka, a jutros je s lisičinama na rukama dovedena pred tužitelje zagrebačkog Županijskog državnog odvjetništva gdje je odgovarala na pitanja oko afere Core media

Tužiteljstvo je tereti za zloupotrebu položaja i  sprečavanje dokaza

Nakon tužiteljstva stigla je pred istražnog suca Županijskog suda u Zagrebu.

Prije nekoliko dana u tužiteljstvu je kao osumnjičenica davala iskaz četiri i pola sata nakon čega je puštena na slobodu. Ispitivanje tada nije do kraja bilo završeno jer je, neslužbeno se doznaje, rekla da je umorna i da više ne može, na što su istražitelji odgovorili da će nastaviti drugom prilikom.

Upravo zbog toga što joj odmah po ispitivanju nisu odredili pritvor kao što inače tako biva s osumnjičenicima nego tek sada. Njeno hapšenje šokiralo je njezinog bivšeg supruga Vladimira Šelebaja.

Našoj javnosti je poznata po izjavi kako se "Bosanci spuštaju u Omiš i zauzimaju mjesto na plaži".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije