Detonacija u Zagrebu: Voz naletio na eksplozivnu napravu

Radiosarajevo.ba
Detonacija u Zagrebu: Voz naletio na eksplozivnu napravu

Oko 3,50 sati na pruzi u blizini hrvatske željezničke stanice Podsused, u Zagrebu, došlo je do eksplozije, zbog čega je obustavljen promet vlakova od Zaprešića do Podsuseda. U blokadi je i dio Aleje Bologne.
Doznaje se da umjesto vlakova između Zaprešića i Gajnica prometuju autobusi, te iz HŽ-a osobe koje putuju na spomenutoj relaciji mole za strpljenje i razumijevanje.

Net.hr neslužbeno doznaje da je teretni vlak kod Podsuseda naišao na eksplozivnu napravu postavljenu na tračnicama. U eksploziji, srećom, nema ozlijeđenih. Vlakom je na relaciji Ranžirni kolodvor Zagreb – Varaždin upravljao 39-godišnji strojovođa, a zabilježena je materijalna šteta. Manja oštećenja uočena su i na obližnjoj kući.

Zbog očevida su u potpunosti obustavljeni željeznički i cestovni promet Alejom Bologne u oba smjera. Cestovni promet obustavljen je Alejom grada Bologne od Aleje Seljačke bune do Ulice Susedgradski Vidikovec. Promet se odvija obilaznim pravcima, i to na način da se u smjeru istoka promet preusmjerava u Aleju Seljačke bune preko Podsusedskog trga i Podsusedskom alejom do Ulice Susedgradski Vidikovec, gdje se ponovno uključuje na Aleju grada Bologne.



U smjeru zapada promet se preusmjerava u Ulicu Susedgradski Vidikovec preko Podsusedske aleje i Podsusedskog trga u Aleju Seljačke bune, gdje se ponovno uključuje na Aleju grada Bologne.

Više informacija očekuje se u toku dana.
 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije