Detalji tragedije u Srbiji: Smrtno stradao mladi bračni par

1
Radiosarajevo.ba
Detalji tragedije u Srbiji: Smrtno stradao mladi bračni par
Foto: Facebook / Ringier / Tragedija u Srbiji

Nenad Bilić (25) iz Zrenjanina koji je tragično preminuo sa svojom suprugom Katarinom Jovanović (23) tek je uplovio u bračne vode a prema riječima njegove neutješne sestre, nisu stigli niti da se skuće niti da dočekaju da postanu roditelji.

"Ne mogu da dođem sebi. Zašto im se to desilo? Sve je bilo tako lijepo. Nenad i Kaća znaju se još iz škole i prije izvjesnog vremena su počeli da se zabavljaju i 20. novembra prošle godine su se vjenčali a ona je ubrzo potom i ostala trudna. Bila je oko četiri mjeseca trudna. Ja ne znam šta ću sada. Otac nam je umro prije tri godine. Imamo još starijeg brata ali on ne živi sa nama. Ostali smo samo mama i ja i radovali se kada se oženio i otišao da živi sa Kaćom a sada ne možemo da se pomirimo sa tim da ih nema kratko je rekla kroz suze rođena sestra pokojnog Nenada, piše Blic.rs.

Nenadova majka Ksenija rekla je da još ne može da vjeruje da se to desilo njenom sinu i snaji.

Podcast s Tomom: Nermin Palić i priča o spajanju svjetova energije i sporta

Podcast s Tomom: Nermin Palić i priča o spajanju svjetova energije i sporta

"Eto ja još ne mogu da vjerujem. Kao da mi još nije doprlo do mozga. Još sam i radila danas i čula na poslu. Tragedija velika. Ne znam sad šta ću. Utjeha mi je što imam još djece. Niko nam ništa ne govori kako se to desilo pa mi možemo da nagađamo. Šta god da se desilo to nam ih neće vratiti. Eto za sada se držim a šta će posle biti, ne znam", rekla je Nenadova majka Ksenija.

Podsjetimo, prema prvim rezultatima istrage Nenad i Katarina su se najvjerovatnije ugušili od gasa koji je curio iz gasne peći i to prije skoro sedam dana.

To je potvrdila i vlasnica stana u kome su živjeli i tužnim glasom rekla da je to velika tragedija koja je zadesila dvoje mladih i zaljubljenih ljudi.

Užas u bh. komšiluku: Tijela mladića i djevojke pronađena u fazi raspadanja

Užas u bh. komšiluku: Tijela mladića i djevojke pronađena u fazi raspadanja

"Ja sam imala namjeru da prodam stan i već sam dala punomoć jednoj agenciji da posreduju pošto ja imam godina i ne mogu baš da se puno krećem. Međutim, u subotu su me zvale komšije i pitale me da li sam prodala stan zato što je došlo dvoje mladih ljudi koji su čuli da je stan prazan te bi htjeli da ga iznajme. Bili su tako mladi i fini i djevojci se nazirao stomačić ispod jakne pa sam se sažalila i odmah pristala da im izdam stan ali sam ih upozorila da moraju da ga napuste čim nađem kupca", priča nam uzrujana vlasnica.

Dodaje da im je odmah dala ključeve, da se smjeste djeca lagano i to je bilo prošle subote, prije nepunih sedam dana.

Foto: Facebook

"Jučer me je zvao momak iz agencije i rekao da je našao kupca te da će sa njim otići da vidi stan. Kada je došao tamo nije mogao da ga otključa pa je zvao mene i kada sam došla rekli su mi da je ključ sa unutrašnje strane brave, a komšije su mi rekle da od kada su se uselili oni nisu ih ni čuli ni vidjeli te da nisu ni svetlo palili a i da je zid kod komšije na koji je naslonjena peć iz mog stana skroz vreo. Pozvali smo policiju i oni su nam rekli da slobodno razvalimo vrata ako je to moj stan i da im javimo šta se dešava. To smo i učinili i zatekli horor. Dvoje mladih na sred sobe bez znakova života i gasna peć na najjačoj snazi tako da je napuklo staklo na njoj", priča nam gazdarica drhtavim glasom.

Foto: Ringier

Kaže da su odmah pozvali policiju koja se brzo pojavila i zabranila im da ulaze u stan a kasnije su im rekli, dok su čekali Hitnu pomoć i tužioca, da su se mladić i devojka najvjerovatnije ugušili od gasa jer na njima nema povreda koje bi ukazivale na nasilnu smrt.

Podsjetimo, tijela nesretnih mladića i djevojke nađena su sinoć u Ulici dr Emila Gavrila i poslata su na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu a istraga će pokazati tačan uzrok smrti nesretnog para.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije