Detalji pucnjave u Budvi: Državljanin BiH u životnoj opasnosti

Radiosarajevo.ba
Detalji pucnjave u Budvi: Državljanin BiH u životnoj opasnosti
Još uvijek traje velika policijska istraga u vezi sa pucnjavom koja se dogodila ispred ugostiteljskog objekta „Poko“ u Budvi. Već ranije pisali smo kako je u ovoj pucnjavi jedna osoba ubijena, dok je druga povrijeđena, a sada je poznato i više detalj

Kako izvještava portal Vijesti.me, tokom ove pucnjave ubijen je 30-godišnji Budvanin Miroslav Ćetković, dok je identitet povrijeđene osobe još uvijek nepotvrđen, ali prema nezvaničnim saznanjima riječ je o Predragu Ilinčiću, državljaninu Bosne i Hercegovine.

Ilinčić se trenutno nalazi u kotorskoj bolnici, gdje ljekari pokušavaju da sačuvaju njegov život jer je tokom pucnjave zaradio teške tjelesne povrede.

Iz Uprave policije Crne Gore potvrdili su da je večeras oko 18.35 sati došlo do upotrebe vatrenog oružja u ulici Babilonija, te da se sumnja da su preminuli i teško ranjeni pucali jedan u drugog. Policijski službenici su pronašli i izuzeli pištolje koji su se nalazili na mjestu pucnjave, a na informativni razgovor privedene su sve osobe koje su se nalazile u obližnjem ugostiteljskom objektu.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije