Detalji otmice u Beogradu: Nikola policiji priznao da je djevojku ugurao u Mercedes

0
Radiosarajevo.ba
Detalji otmice u Beogradu: Nikola policiji priznao da je djevojku ugurao u Mercedes
Foto: Blic.rs / Ilustracija

Mladić Nikola Č. (30) iz Beograda koji je jučer oteo svoju djevojku M. A. (31), srbijanskoj policiji je rekao da je to uradio jer je “odbila da se uda za njega”.

Kako saznaje Blic, ovaj par je prije otmice već bio u policiji zbog svađe oko zajedničkog života i fotografija drugog momka u njenom telefonu.

Nikola i njegova djevojka posvađali su se jučer oko 10 sati u Beogradu. Zbog svega što se izdešavalo po prijavi građana privedeni su u Policijsku stanicu na Voždovcu. Tamo su saslušani, ali M. A. je inspektorima rekla da neće krivično da goni svog momka.

Čarolija za djecu i odrasle: Premijera mjuzikla 'Pinocchio' u Pozorištu mladih Sarajevo

Čarolija za djecu i odrasle: Premijera mjuzikla 'Pinocchio' u Pozorištu mladih Sarajevo

Međutim, nekoliko sati kasnije on ju je ugurao u Mercedes što su vidjela dvojica očevidaca koji su odmah pozvali policiju.

Nakon operativne obrade saznali su da je riječ o momku koji ima prijavu prebivališta u Beogradu. Tada su otišli na adresu, ali njega nije bilo.

"Kontaktirali smo Nikolu na mobilni. On je rekao da je na putu za Kopaonik i da se sa djevojkom svađa jer ne želi da se uda za njega. Objasnio je i to da su zbog istog problema već bili u policiji", kazao je izvor Blica.

Policijski službenici sa Zvezdare i iz Jagodine u saradnji sa dežurnim zamjenikom Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u zajedničkoj akciji uspjeli su da lociraju automobil i Nikolu Č. uhapse na teritoriji Jagodine.

Kako Blic saznaje, Nikola je djelimično priznao otmicu svoje djevojke u Tužilaštvu Srbije.

On do sada nije privođen, niti je poznat policiji.

Prilikom otmice djevojku nije povrijedio.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije