Crnogorska policija traga za šezdesetogodišnjakom: Ubio brata i sestru

2
Radiosarajevo.ba
Crnogorska policija traga za šezdesetogodišnjakom: Ubio brata i sestru
Twitter / Policija

Crnogorska policija intentzivno traga za šezdesetpetogodišnjim Alijom Balijagićem, zbog sumnje da je u bjelopoljskom selu Sokolac u Crnoj Gori ubio sestru i brata, Milanku i Jovana Madžgalja.

Na terenu su policija, interventne jedinice, Specijalna antiteroristička jedinica (SAJ), Posebna jedinica policije (PJP),Granična policija, starješine iz svih Sektora UP koji rukovode i koordiniraju aktivnostima potrage, dronovi, helikopteri i psi tragači.

Sagovornik iz vrha Uprave policije kazao je da je Balijagić juče boravio u selu Sokolac, sjedio kod jednog od mještana, a poslije podne došao kod Madžgalja.

Detalji ubistva: U mostarskom zatvoru ubijen Denis Sadiković

Detalji ubistva: U mostarskom zatvoru ubijen Denis Sadiković

Navodno, nakon što su brat i sestra ispratili Balijagića, vratio se i u njih ispalio više hitaca iz puške.

Prema istim informacijama oružje je, prije nekoliko dana, ukrao iz kuće jednog Bjelopoljca, u koju je prethodno provalio.

Medijima je ranije iz UP nezvanično rečeno da policija intenzivno traga za Balijagićem. Mještani su u strahu od Balijagića te traže hitne mjere bolje zaštite.

Alija Balijagic
Facebook: Alija Balijagic

"U potragu su i dalje uključene sve raspoložive snage Uprave policije, uključujući i helikopterske jedinice", saopšteno je iz Uprave Policije.

"Ovo je stravičan i nezapamćen zločin ubistva nedužnih čestitih ljudi, koji su ubicu ranije nahranili i napojili. On se danima kretao po selima i već deset dana policija nije ništa uradila na njegovom pronalaženju. Dobili smo naredbu da ne izlazimo iz svojih kuća, niko ne zna ni kako ni do kada. I žrtve zločina su bile zaključane pa ih je upucao kroz prozor, što je nevjerovatno", kazao je Vesko Gogić, predsjednik mjesne zajednice, dodajući da su posljedice od realne opasnosti po stanovnike a naročito djecu nesagledive, tim prije što je već deset dana viđan sa puškom i redenicima, predstavljajući se kao lovac koji je izgubio pse.

Predsjednik Skupštine Crne Gore i lider Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić izrazio je saučešće porodici ubijenih.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije