Crna Gora se zbog ubistva Šejle (19) digla na noge

0
Radiosarajevo.ba
Crna Gora se zbog ubistva Šejle (19) digla na noge
Printscreen / Crna Gora se zbog ubistva Šejle (19) digla na noge

Građani mjesta Tuzi nedaleko od Podgorice, danas su na mirnom okupljanju izrazili protest zbog ubistva 19-godišnje Šejle Bakija.

Više desetina okupljenih građana nosilo je transparente na crnogorskom i albanskom jeziku, zahtijevajući pravdu u slučaju ubijene djevojke.

Nosili su i fotografije nastradali djevojke i natpise sa porukama "Učite sinove da žene nisu objekti", "Pravo na život bez nasilja", "Pravda ponekad spava, ali nikad ne umire", "Juče Šejla, danas ti", "Ovdje nema sigurnosti, ni kuća više nije sklonište", prenijela je RTCG.

Johann Sattler: "Dan Evrope podsjetnik da se odbace politike podjela i mržnje"

Johann Sattler: "Dan Evrope podsjetnik da se odbace politike podjela i mržnje"

Podsjetimo, ubistvo djevojke osudio je na Twitteru potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović.

Ubio je jer je raskinula vjeridbu?

Smatra se da je Šejla ubijena jer je raskinula vjeridbu.

"Šejla Bakija, ubijena jer je rekla NE! Zapamtite to da je rekla NE. Monstrum je pucao u nju nakon raskida vjeridbe, kada se vratila kući kod svog oca. Dakle, kriva je za pojedince koliko sam ispratio komentare, jer nije na vrijeme vidjela kakav je... Psihopate su svuda oko nas i zato malo bolje pogledajte svoje dvorište prije nego što krenete da lupetate o drugima. Smogla je snage i ostavila ga, ali on nju nije i nikada ne bi. Isto bi pucao i da je dva dana nakon vjeridbe raskinula. Mirno spavaj dušo draga", navodi se u porukama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije